Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να παραδίδει μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα, αυτό θα αποτελέσει την συναίνεση σας στη χρήση των cookies.

Τρόποι αποστολής

Εντός Αττικής

Παράδοση στο χώρο σας.

Η δωρεάν παράδοση ισχύει με αγορές άνω των 20€ εντός Λεκανοπεδίου Αττικής. Για αγορές μικρότερης αξίας των 20€ το κόστος των μεταφορικών είναι 4€. Αφού πρώτα γίνει η επιβεβαίωση της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας τηλεφωνικά από εκπρόσωπο της εταιρείας μας, η παραγγελία σας εκτελείται την αμέσως επόμενη εργάσιμη για το διάστημα των ημερών από Δευτέρα εως Παρασκευή, εκτός επίσημων αργιών. Οι παραγγελίες εκτελούνται με μεταφορικά μέσα της εταιρείας και κατά την παράδοση θα σας δοθούν τα σχετικά φορολογικά παραστατικά.

Με παραλαβή και πληρωμή με μετρητά στα γραφεία μας.

Υπάρχει η δυνατότητα να παραλάβετε τα προϊόντα σας απο τα γραφεία μας στο Νέο Ψυχικό, Λεωφόρος Κηφισίας 206, κατόπιν συνεννόησης με κάποιον εκπρόσωπό μας στον αριθμό 210-6745501.


Υπόλοιπη Ελλάδα

Αφού προηγηθεί εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας ή κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό του καταστήματος, η αποστολή της παραγγελίας σας θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία της επικύρωσης της παραγγελίας. Για αγορές άνω των 50 ευρώ τα έξοδα αποστολής καλύπτονται από την εταιρεία μας. Για αγορές κάτω των 50 ευρώ, τα έξοδα επιβαρύνουν τον παραλήπτη.


Στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού:

ΑLPHA BANK

ΙΒΑΝ: GR55 0140 1640 1640 0232 0004 904