Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να παραδίδει μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα, αυτό θα αποτελέσει την συναίνεση σας στη χρήση των cookies.

Σχετικά με μας

Σχετικά με μας...

Για εμάς το δέσιμο μεταξύ ανθρώπων και ζώων συντροφιάς είναι κάτι πολύτιμο και μας δίνει μεγάλη χαρά η ενασχόληση με τα κατοικίδια. Μοιραζόμαστε με ευχαρίστηση με άλλους “γονείς” κατοικίδιων τη

στοργή και το ενδιαφέρον μας για την ευζωία των μικρών μας φίλων.


Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που πραγματικά απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε. Γι’ αυτό και δεσμευόμαστε προσωπικά πως θα κάνουμε το KITT & PUPP έναν όμορφο και ευχάριστο χώρο για

τους ανθρώπους, που όπως κι εμείς, ενδιαφέρονται να παρέχουν στα κατοικίδιά τους έναν υγιή τρόπο ζωής και να περνάνε ευχάριστες στιγμές μαζί τους.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε θρεπτικές τροφές, χρήσιμα αξεσουάρ, καλλυντικά, διασκεδαστικά gadgets και πολλά άλλα που θα διευκολύνουν την καθημερινή επαφή με τους τετράποδους φίλους σας.

Τα κατοικίδιά μας, μας χαρίζουν καθημερινά την άνευ όρων εμπιστοσύνη τους και την πλήρη πίστη τους. Και εμείς, ως αντάλλαγμα, οφείλουμε να τα φροντίζουμε υπεύθυνα και να τους δείχνουμε την αγάπη που τους αξίζει.


 

ΕΣΕΙΣ & Εμείς

Σκοπός αυτού του website και του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι να παρέχει, με τρόπο εύχρηστο και διασκεδαστικό, ακριβείς και ειλικρινείς πληροφορίες προκειμένου να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα για τα κατοικίδιά σας, έχοντας πάντα στο νου την ευζωία τους. Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στο site μας με ανοιχτό μυαλό και καλή καρδιά... και μην ξεχνάτε πως είστε πάντα ευπρόσδεκτοι στο κατάστημά μας KITT & PUPP Boutique for Pets, (Λ. Κηφισίας 206, Φάρος Ψυχικού, Αθήνα).